Klassiskt domino spel - 28 spelbrickor

Damm, Litor, Kärnan & Egmont är kända varumärken bland alla åldrar och intressen.

Sällskapsspelen från Damm är riktiga klassiker av hög kvalitet som trollbinder och engagerar människor av olika generationer. Litor låter barnet utmana sina kreativa förmågor och bjuder på underhållande historier anpassade till barnets ålder. Kärnan låter barnets kreativitet flöda fritt med färger, former och olika kreativa set som låter dem skapa helt unika kreationer

Vårt lågpris: 123:-
I lager
SKU
20978
   

Klassiskt Domino spel med 28 spelbrickor som är väldigt roligt att spela. Domino är ett brädspel som vanligtvis spelas av två personer. Spelarna 7 spelbrickor till hands, och baserat på en bricka på brädet kommer de att bygga en rad genom att placera spelbrickornas ändar med lika många prickar bredvid varandra. Spelarna placerar ut en spelbricka i taget och saknar man en bricka med korrekt antal prickar måste man plocka upp en ny bricka från högen.

Så fortsätter spelet tills en deltagare vinner genom att göra sig av med alla sina spelbrickor. Vinnaren av omgången får lika många poäng som summan av motståndarnas återstående prickar. Om spelet stoppar upp för att ingen har lämpliga spelbrickor vinner spelaren med det lägsta antalet prickar på sina återstående pjäser. En spelserie går vanligtvis till 100 poäng.

Innehåller:

  • Domino spel med 28 spelbrickor 

Detaljer:

  • Antal spelare: 1 eller fler
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell11122
EAN8422878200450
VarumärkeDamm Egmont
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.