Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Scooter Ride-On - balanscykel - blå

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 603:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-73
   

Den stadiga och robusta designen på denna Smoby balanscykel för barn fokuserar på säkerhet och balans. Låt ditt barn njuta av friheten av att rulla på två hjul. Den färgglada skotern med sin realistiska mopeddesign uppmuntrar ditt barn till motorisk utveckling, fart och spänning. Sparkcykeln har fungerande lyktor och nyckel och kommer att uppmuntra barnet att utforska världen omkring sig.

Den roliga balanscykeln låter barn sparka sig framåt, vilket förbättrar benstyrkan, motoriken och rumsmedvetenheten. Barnets fötter håller alltid kontakt med marken och ger självförtroendet att sparka sig framåt i sin egen takt. Ett praktisk förvaringsutrymme är doltunder sätet så att ditt barn kan ta med sina leksaker när han/hon ger sig ut på sina äventyr.

Realistiska strålkastare bidrar till en snygg och rolig design. Detaljer, såsom en mekanisk nyckel, kommer att ge ditt barn många skojiga upplevelser med denna tidlösa leksak. Cykeln kommer med ett bekvämt säte och ergonomiskt säker design så att ditt barn kan njuta av friheten på två hjul!

  • Smoby Scooter Ride-on balanscykel
  • Med nyckel och strålkastare
  • Förvaring under sitsen och tysta hjul
  • Balanscykel för barn från 18 måneder

Innehåll:

  • 1 Smoby balanscykel

Detaljer:

  • Färg: blå och vit
  • Mått: 64,5 x 34 x 47,5 cm (LxBxH)
  • Vikt: 2,6 kg
  • Material: plast
  • Rek.ålder: från 18 månader
Mer information
Modell721006
EAN3032167210067
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.