Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Dantoy motorcykel - sparkbil - längd 58 cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 621:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12860
   

Otroligt tuff och användarvänlig 3-hjuls motorcykel från Dantoy till de allra minsta barnen som kan gå. De tre hjulen gör den extra stabil, och som gör den säker och enkel att använda. Höjd från golv till säte ca 26 cm. Max vikt på cykeln är 50 kg.

Innehåll:

  • Dantoy motorcykel - sparkbil

Detaljer:

  • Mått: 58 x 37 x 39 cm
  • Rek. ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark.

Mer information
Modell3320
EAN5701217033205
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.