Smoby Cotoons aktivitetsbord med ljud och ljus - från 12 månader

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 488:-
I lager
SKU
03192-133
   

Smoby aktivitetsbord med många roliga funktioner som är roliga att leka med samtidigt som man utvecklar både fin- och grovmotoriken. Bordets många elektroniska och mekaniska funktioner kommer att hålla barnet sysselsatt i timmar! Här får man en plocklåda med ljud och ljus, en spegel, en rulle och mycket mer. Man kan även leka med en boll och ramp!

Innehåll:

  • Smoby aktivitetslekssak
  • 1 boll

Detaljer:

  • Mått: 47 x 47 x 49 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44 batterier (ingår)
  • Vikt: ca 2 kg
  • Ålder: från 12 mån
Mer information
Modell110426
EAN3032161104263
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.