Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Micro Mini2go Deluxe Blue - sparkcykel med förvaring och 3 hjul

Micro - den ursprungliga sparkcykeln för barn och vuxna

Sparkcyklar från Micro är inte bara roliga leksaker för barn och vuxna, utan de fungerar också utmärkt som transportmedel. Micro är den ursprungliga sparkcykeln som passar barn som lär sig att sparka och cykla, men också ungdomar och vuxna som tar sig mellan kollektivtrafiken till skola och jobb. Sparkcyklar är det perfekta pendlingstillbehöret som effektiviserar vardagen samt bidrar positivt på utvecklingen av motorik och balans.

Vårt lågpris: 1 269:-
I lager
SKU
03192-207
   

Micro Mini2go Deluxe Blue är en innovativ liten scooter med lagringsplats för barnens favoritägodelar. I lådan kan man förvara gosedjuren som vill hänga med på spännande äventyr, eller varför inte packa med sig lite mellanmål till picknicken?

Mini2go Deluxe passar barn från 18 månader ända upp till 5 års åldern. Sparkcykeln kan användas med och utan förvaring och säte, vilket innebär att den kan anpassas i takt med att barnet växer. Att sparka sig fram på sparkcykel hjälper till att främja barnets motoriska färdigheter, och inte minst barnets balans.

Detaljer:

  • Sparkcykel med säte och förvaring
  • Styrets höjd (justerbart): 49-68 cm
  • Vikt: 1,9-3,6 kg
  • Hjuldimensioner: 120/85 mm
  • Max.vikt barn: 20 kg
  • Färg: blå
  • Rek.ålder: 1-5 år
Mer information
ModellMMD030
EAN7640108563293
VarumärkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.