Smoby Friends lekstuga med brevlåda

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 4 686:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
Tillfälligt slut
SKU
03233-25

Lekstugan Smoby Friends är hela 160 cm hög och kommer med en brevlåda.

Med lekstugan Smoby Friends kan barn bestämma själva och bjuda in vänner och familj att besöka sitt eget hem. Lekstugan är hela 1,60 m hög och är tillverkad i UV-behandlad plast, som imiterar trä och sten, och ger ett realistiskt utseende.

Denna stora lekstuga från Smoby är utrustad med en dörr med titthål, en tvådelad bakdörr, 6 fönster, 2 vridbara skänklar (360 grader), samt en fullt fungerande brevlåda. Utöka leken ytterligare med tillbehör från Smoby, som Smoby Garden för lekstuga, eller Smoby picknickbord för lekstuga och mycket mer.

  • Lekstuga med en höjd på 160 cm
  • Fullt fungerande brevlåda
  • Med 2 dörrar och 6 fönster
  • UV-behandlad plast

Innehåller:

  • Smoby Friends lekstuga - komplett med brevlåda

Detaljer:

  • Mått: 175 x 114 x 162 cm
  • Batteribehov: 2 X AAA- batterier (ingår ej)
  • Vikt: 34 kg
  • Material: Plast
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell810204
EAN3032168102040
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.