Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby vattentank Plus till Smoby lekstuga - samlar regnvatten

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 264:-
Tillfälligt slut
SKU
02216-141

En vattentank som kan användas på Smoby lekstugor för nya lekmöjligheter. Barn kan lära sig att återanvända regnvatten med detta vattenfat, som består av en stuprör, vattenbehållare och kran. En vattenkanna ingår också så att barnet enkelt kan samla regnvattnet i vattnet i trädgården.

Lär dig genom lek och öka ditt barns inblick i ekologi. Liksom Smobys lekstugor är denna vattentank också UV-behandlad för lång hållbarhet.

  • Smoby Vattentank för lekstuga, med vattenkanna
  • Samla regnvatten och fyll vattenkannan för att bevattna växter
  • Rymmer 4,5 liter
  • Anti-UV behandlad plast för bättre hållbarhet

Innehåll:

  • 1 Smoby vattentank med vattenkanna

Detaljer:

  • Mått: 20,5 x 9,2 x 130 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 2 år

OBS: Kompatibel med bland annat Neo Jura playhouse (810500), My new house lekstuga (810406), Chefs house (810403)

Mer information
Modell810909
EAN3032168109094
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.