Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby trädgårdsstaket med blomlådor till lekstugan

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 276:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-78
   

Ett trädgårdsområde anpassat till ditt Smoby-lekhus för att lägga till nya lekfunktioner! Tack vare detta trädgårdsområde som består av 2 staket och 2 blomlådor kan barnen lära sig grundläggande trädgårdsskötsel!

Lekområdet blir ännu mer realistiskt när vackra blommor pryder entréområdet. Precis som lekstugorna från Smoby är trädgården också mycket stabil och solid, och den är UV-behandlad för bättre hållbarhet så att den behåller sin färg under längre tid.

Innehåller:

  • Smoby trädgårdsstaket med blomlådor

Detaljer:

  • Mått: 59 x 59 x 40 cm
  • Ålder: från 2 år
  • Kompatibel med de flesta Smoby lekstugor, se bildöversikt
Mer information
Modell810904
EAN3032168109049
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.