Smoby Comfort balanscykel - röd

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 527:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-85
   

Smoby Comfort balanscykel är perfekt för alla barn som vill lära sig att cykla. De stora hjulen, den kraftiga metallramen och det faktum att barnet har konstant kontakt med benen i marken, ger en stabil och trygg cykel. Den här roliga balanscykeln uppmuntrar barnet till att träna balans, finmotorik och koordinering. Cykeln har inga pedaler, och barnet använder bara benen för att skjuta fart framåt.

För att tillföra ännu fler möjligheter har den här balanscykeln även en rolig balansplatta som barnet kan stå på. Tack vare sin höjd på 49 cm har barnet också alltid nära kontakt med marken utifall denne skulle tappa balansen.

Låt ditt barn lära sig att styra och balansera, utan irriterande stödhjul. Sitsen kan justeras i höjd och är komfortabel att sitta på. Den låga ramen gör det enkelt att komma sig av och på cykeln.

Låt Smoby springcykel bli den roligaste aktiviteten ute, och gör gärna hinder och tävlingar som ditt barn garanterat kommer älska!

  • Justerbar sits
  • Metallram
  • Stora hjul
  • Stöd så att cykeln kan stå
  • Gummigrepp på styret

Detaljer:

  • Färg: Röd
  • Mått: L76 x B39 x H49 cm
  • Rek.ålder: Från 2 år
Mer information
Modell770122
EAN3032167701220
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.