Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Be Move 2i1 Trehjuling med skjutstång - rosa

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 647:-
I lager
SKU
08216-32
   

Be Move är en häftig trehjuling för de allra minsta barnen från 15 månader och upp till 3 år och därefter. Tack vare den justerbara föräldrastyrningen, frihjulssystemet och låsmekanism för barnstyrning kan du enkelt styra cykeln utan att barnet kan styra riktningen. Sitsen är ergonomiskt designad för bästa möjliga sittställning för ditt barn. Den kan justeras i två olika lägen, och kan därmed växa tillsammans med ditt barn.  

Med säkerhetsbälte och metallram behöver du inte oroa dig för barns säkerhet. Fina cykelturer kan njutas i tystnad tack vare EVA-hjulen. När barnet kan trampa själv kan föräldrastyrningen tas bort och man kan frikoppla pedalerna och styrningen så att barnet kan utforska med cykeln själv. Pedalerna har halkskydd för bättre komfort för barnen.

  • Smoby Be Move 2i1 Trehjuling med skjutstång
  • Med pakethållare och säkerhetsbälte
  • Avtagbart föräldrahandtag
  • Från 15 månader och uppåt

Innehåll:

  • Smoby Be Move Trehjuling

Detaljer:

  • Mått: 68 x 52 x 52 cm
  • Sitthöjd: 31 cm
  • Färg: rosa
  • Rek. ålder: från 15 månader
Mer information
Modell740332
EAN3032167403322
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.