Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Princess Prinsesslott - 70447 - Dockhus med 648 delar

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1 394:-
I lager
SKU
06202-43
   

Prinsessor från hela världen samlas. De lär sig mycket om livet som prinsessa i det stora prinsesslottet. Slottet har stora rum, eleganta trappor ända upp till tornrummet, en port med två dörrar och en vridbar dansplatta. Prinsessan Betty är en riktig fritänkare. Hon är självsäker och glad, men ibland även ganska tankspridd. På princessakademin lär sig Betty och hennes väninnor vad det innebär att vara en riktig prinsessa. Och för det passar det stora princesslottet perfekt med sina många stora salar, torn och trappor. I den romantiska tronsalen över Betty på att dansa, i köket blir det matlagning och bakning och i klädkammaren kan hon prova kläder och accessoarer så mycket hon vill. Vid dagens slut njuter prinsessan av att läsa i tornrummet eller sitta på balkongen och njuta av utsikten över den vackra slottsträdgården. Det här prinsesslottet är en riktig dröm!

Innehåll:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer (prinsessan Betty och hennes mamma)
  • 1 stort prinsesslott med sju rum, en tronsal med kristallkrona och tron
  • Bord, karaff, glas, stolar och vas samt flera ottomaner.

Rummen på de övre våningarna kan nås via utomhustrappor.

Detaljer:

  • Mått: 80 x 47 x 82 cm (L x D x H)
  • Antal delar: 648
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70447
EAN4008789704474
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.