Playmobil Mitt stora dockhus 70205

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1 586:-
I lager
SKU
05195-309
   

Mitt stora dockhus från PLAYMOBIL är fullt av liv! I det nostalgiska huset mår alla familjemedlemmar bra. Många generösa rum i två våningar och en takvåning kan inredas efter lust och humör, och med många avtagbara klistermärken går det att göra om inredningen många gånger. Gäster ringer på dörren med en riktig ringklicka vid ytterdörren och i brevlådan väntar redan den första posten. När man har packat undan alla flyttkartonger kan familjen slappna av på takterassen och njuta av utsikten.

Spelsatsen innehåller två PLAYMOBIL®-figurer, ett dockhus med plats för upp till sex rum och en takterass med utvändig spiraltrappa, en fungerande dörrklocka och en brevlåda så går att öppna samt många andra tillbehör. Klistermärken med husnummer och namnetiketter för dörren ingår samt flera återanvändbara bild- och dekormönster för individuell inredning av väggarna.

Dockhuset kan inredas med sex mysiga rum: Art.nr. 70206, 70207, 70208, 70209, 70210 och 70211.

Innehåll:

  • Playmobil Mitt stora dockhus 70205
  • 2 Playmobil figurer och mängder av olika tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 AA batterier
  • Antal delar: 592
  • Mått dockhus: L68 x B36 x 62 cm
  • Rek.ålder. från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70205
EAN4008789702050
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.