Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil 1.2.3 Mitt glidande djurtåg från 18 mnd. - 70405

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 185:-
I lager
SKU
06202-8
   

Skjuta på, sticka in, organisera – det finns alltid något nytt att upptäcka med djurtåget. Låt figurerna rida på de enstaka skjutbara djuren eller sätt ihop dem till ett långt djurtåg. Sätt ihop de skjutbara djuren för att skapa egna små berättelser: kycklingen går bakom hönan, elefanten äter en morot, katten leker med ett garnnystan och mycket mer. Är också utbyggbar med ”70406 Min skjutbara hund”.

Lek- och läroskoj för små upptäckare. Putta, sätta fast, tilldela: Det finns alltid något nytt att upptäcka på den roliga färden med puttdjurtåget. Puttdjuren kan köras var för sig eller sättas ihop till ett långt tåg. Vad leker katten med, och vad äter elefanten? Genom att tilldela bilder till de olika puttdjuren skapas egna små berättelser.

Med små steg in i PLAYMOBILs stora värld. Spelsystemet från PLAYMOBIL 1.2.3 är uppdelat i tre läronivåer som följer på varandra: Easy Start, First Challenge och Little Expert. Varje nivå främjar målinriktat och spelmässigt barnets utveckling. Varierande spelteman och spelfunktioner främjar individuell kreativitet, finmotorik, språkutveckling, kognitiv förståelse och social kompetens.

Innehåll:

  • 3 Playmobil-figurer
  • 3 vagnar formade som djur

Detaljer:

  • Antal delar: 9
  • Rek ålder: från 1,5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70405
EAN4008789704054
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.