Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil 1.2.3 Min medtagbara förskola - 70399

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 416:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-7
   

Det är alltid något på gång på förskolan: leka med vännerna, springa runt och busa, gunga, åka rutschkana, åka karusell och mycket mer. Upplev förskolans roligaste stunder genom lek. Allt spelinnehåll kan förvaras i resväskan. Perfekt att ta med sig!

De mångsidiga spelsatserna från PLAYMOBIL 1.2.3 erbjuder lek- och lärospel för små upptäckare. I det färgglada och bärbara dagiset är det alltid något på gång. Man kan leka med sina vänner, gunga, åka rutschkana eller karusell och mycket annat. Här kan man uppleva och leka de härligaste lekarna från dagis. Och det bästa: Hela innehållet får plats i resväskan. Perfekt att ta med sig.

Med små steg in i PLAYMOBILs stora värld. Spelsystemet från PLAYMOBIL 1.2.3 är uppdelat i tre läronivåer som följer på varandra: Easy Start, First Challenge och Little Expert. Varje nivå främjar målinriktat och spelmässigt barnets utveckling. Varierande spelteman och spelfunktioner främjar individuell kreativitet, finmotorik, språkutveckling, kognitiv förståelse och social kompetens.

Innehåll:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Möbler och leksaker
  • Förskolebyggnad

Detaljer:

  • Antal delar: 15
  • Mått: 24 x 17 x 21 cm (LxDxH).
  • Rek ålder: från 1,5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70399
EAN4008789703996
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.