Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil 1.2.3 Grävmaskin från 18 månader - 70125

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 170:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-1
   

Hjälp den flitiga byggarbetaren att gräva och lasta av byggnadsdelarna. Den mångsidiga grävmaskinen har en rörlig arm för lastning och transportering av byggstenar. Byggarbetaren kan enkelt kliva in genom taket och sedan bär det iväg till byggplatsen. Grävskopans arm kan ställas in i olika ställningar. Bra lekidéer för de allra minsta PLAYMOBIL®-fansen med de nya färgglada spelsatserna PLAYMOBIL®-1.2.3.

Innehåll:

  • 1 x PLAYMOBIL®-1.2.3-figur
  • 1 x grävmaskin med rörlig arm
  • Byggstenar och varningsskylt.

Detaljer:

  • Mått: 18 x 8 x 10 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 18 månader

De färgglada, runda spelsatserna från PLAYMOBIL®-1.2.3 passar perfekt för barn från 1½ år. De eggar fantasin och främjar kreativitet och finmotorik. Stötta det som gör just ditt barn unikt med PLAYMOBIL®-1.2.3." Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70125
EAN4008789701251
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.