Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil 1.2.3 Noahs Ark 6765

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 327:-
Tillfälligt slut
SKU
01212-31

Skynda dig och gå ombord på arken innan den stora översvämningen översvämmar allt! Alla djur har det bra på detta rymliga och livliga fartyg. Däcket kan tas bort så att du kan ta hand om djuren under däck och tack vare handtaget på taket kan du ta med dig lekstunden vart du än vill.

  • Arken är bärbar med handtag på taket
  • Arken kan öppnas

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 10 Playmobil djur
  • Arken
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 31 x 18 x 18 cm
  • Rek.ålder: från 18 mån

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell6765
EAN4008789067654
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.