Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation föl 30 cm med tillbehör - till 46 cm docka

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
06218-16
   

Ibland kommer de sötaste vännerna i små storlekar, som denna Our Generation föl. Denna charmiga 30 cm babyhäst är en perfekt vän för de lite större dockorna på 46 cm, och som älskar hästar. Fölet har en brun kropp med vita ben och en mörkbrun man och svans. Öva på att ge fölet olika frisyrer, den har silkesmjukt hår som är kul att kamma och styla.

Ta på fölet den rutiga söta filten, och dessutom kan dockan matcha fölet med den rutiga halsduken och midjeväskan, låt dem vara tvillingar för dagen. Hästen behöver mat, då är det praktiskt att den finns en rosa matskål som du kan ge den mat från, pyssla om ditt föl medan den äter.

Innehåll:

  • Our Generation föl 30 cm
  • Hästfoder
  • Filt
  • och andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått föl: ca. 30 cm hög
  • Passar dockor som är ca. 46 cm höga
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
ModellBD38002Z
EAN062243252660
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.