Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation 4 x 4 bil bagageutrymme - rymmer en docka på 46 cm - rosa och vit

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 661:-
I lager
SKU
04206-157
   

Redo för nya äventyr? Nu kan din Our Generation docka köra själv med denna snygga 4x4-bil med dörrar som kan öppnas och stängas. Den snygga terrängbilen är rosa och vit, och utan tak. Denna "My Way and Highways" bil från Our Generation är både snygg och robust. Bilen har plats för en docka på 46 cm, samt ett bagageutrymme som rymmer ett husdjur. Föreställ dig spännande resor när du åker på äventyr med din favoritdocka och hennes husdjur (köps separat).

Innehåller:

  • 1 x Our Generation bil

Detaljer:

  • Mått: 28,4 x 39,3 x 61.5 cm
  • För Our Generation dockor på 46 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och husdjur ingår ej.

Mer information
ModellBD37134Z
EAN062243318342
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.