Monster Jam Garage lekset med ljud och ljus - med Grave Digger Monster Truck - över 1 meter långt

Monster Jam är det ultimata varumärket för alla som älskar monstertruckar!

Låt barnen släppa loss och skapa helt spektakulära stuntscener med de häftiga leksaksbilarna från Monster Jam. Samla på Monster Trucks med unika utseenden och bygg egna hinderbanor och ultimata ramper precis som de du ser på riktiga Monster Jam-tävlingar! Med allt från lekset till detaljerade leksaksbilar i metall och enorma radiostyrda monstertruckar i plast - vårt sortiment är fullpackat med allt du behöver för äkta Monster Jam-action!

Vårt lågpris: 894:-
I lager
SKU
06226-110
   

Stort Monster Jam Garage lekset med ljus och ljud som är över 1 meter brett, med en exklusiv Grave Digger Monster Truck i metall som ingår.

Detta enorma lekset från Monster Jam är över 60 cm högt och över 100 cm brett, vilket ger dig gott om utrymme för att utföra episka Monster Jam inspirerade stunts! Fyll hissen med dina bilar (säljs separat) och använd spaken för att flytta dem till nästa våning. Ta Monster Jam spänningen till nästa nivå med ljud- och ljudseffekter. Detta garage har plats för över 20 Monster Jam-bilar i skala 1:64. Rulla in och rada upp dina favoritbilar (säljs separat). Setet kommer med en exklusiv Guld 40-årsjubileumsgjuten Grave Digger-bil i skala 1:64.

Det här leksetet är inte bara byggt för parkering, det är byggt för action och lek. Varje nivå erbjuder unika stunts, kör ner för ramperna och testa hastighetsgränsen. Vad sägs om en kullerbytta baklänges från taket? Kör dina leksaksbilar runt hörnen och testa fjädringen. Rulla in i ett vertikalt stup och håll dig undan andra Monster Jam-bilar. Ta dig till toppen för ett megahopp! Gå för en fyrhjulslandning eller förbered dig på en megakrasch. Det spelar ingen roll vad du gör, för det här är Monster Jam!

Rusa ner till garaget och placera Grave Digger i hissen, ladda upp och gör dig redo för action!

Innehåller:

  • Monster Jam Garage lekset
  • Exklusiv Grave Digger Monster Truck

Detaljer:

  • Mått lekset: ca. 60 x 120 cm
  • Skala bil: 1:64 skala
  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6060879
EAN778988368718
VarumärkeMonster Jam
Monster Jam Garage lekesett på over 1 meter Monster Jam Garage lekesett på over 1 meter

Stort lekset

Monster Jam Garage är 60 cm högt och över 100 cm brett!

Monster Jam parkeringshuset har fungerende heis til Monster Trucks Monster Jam parkeringshuset har fungerende heis til Monster Trucks

Fungerande hiss

Med funktioner som hiss för Monster Trucks samt ljus och ljud.

Monster Jam lekesett med parkering til over 20 monster trucks og rampe til stunts på hvert nivå Monster Jam lekesett med parkering til over 20 monster trucks og rampe til stunts på hvert nivå

Stuntramper

Varje våning har sin egen ramp för episka stunts.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.