Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder John Deere skördetröska T67i - 02132

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
2951
   

En häftig skördetröska från Bruder, i John Deere-modell. Små lantbrukare kommer bli entusiastiska när de ser hur lätt det är att styra den stora skördetröskan och hur roligt det är att tömma spannmålstanken. Skördetröskan har många verklighetstrogna detaljer som öppningsbar hyttdörr, öppningsbara luckor, en avtagbar klippanordning med pendelupphängning och mycket mer. Detta är en leksak som tål att lekas med både inom- och utomhus tack vare den stöttåliga plasten och de stora hjulen. 

Skördetröskan har en dragkrok så att du kan ta med viktiga tillbehör.

  • Rekommenderad ålder: Från 4 år
  • Mått: 50x19.5x23.5 cm 
  • Skala: 1:16
  • Material: Plast

 

 

Mer information
Modell02132
EAN4001702021320
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.