Bruder John Deere skördetröska T67i - 02132

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 859:-
I lager
SKU
2951
   

Bruder John Deere skördetröska T67i kommer att glädja små bönder tack vare det enkla sättet att styra maskinen på och hur spännande det är att tömma spannmålstanken. Realistiska detaljer som öppning av hyttdörren, löstagbart klippaggregat och löstagbara delar gör leksaken ännu mer realistisk.

Den tuffa skördetröskan från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har en unik och realistisk design och är utrustad med fina detaljer. John Deere är den marknadsledande tillverkaren av traktorer i världen och säljer även skördetröskor. T-serien är en nyutvecklad serie skördetröskor. Designen är autentisk och har många vackra detaljer.

  • Hytt med glas, och vänster dörr kan öppnas
  • Klippaggregatet har hjul och drivs av friktion
  • Dragkrok

Innehåller:

  • Bruder John Deere skördetröska T67i

Detaljer:

  • Mått: ca. 50 x 19,5 x 23,5 cm 
  • Skala 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell02132
EAN4001702021320
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.