Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Claas Lexion 780 Terra Trac skördetröska - 02119

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 1 043:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3198
   

Denna Claas Lexion 780 Terra Trac skördetröska från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har många snygga detaljer och funktioner. Terra Trac är känt för sin innovativa utveckling och inom lantbruket är det nödvändigt att ha ett bra och kraftfullt fordon. Denna tröskar gör att skörden går snabbt, och tar samtidigt hand om jorden. Skördetröskans dörrar går att öppna och stänga, och det finns även plats för en Bworld-figur (säljs separat). Motorhusets sidor kan också öppnas för att avslöja motorn. Skärbordet har automatisk nivåkontroll och när skörden har anlänt kan skärbordet tas bort från det roterande länkaget på skördetröskan med hjälp av en skärvagn (ingår). Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Dörrar som går att öppna
  • Spannmålstanken kan tömmas via röret
  • Släpvagnsdrag
  • Motorns sidor kan öppnas
  • Plats för en bworld-figur (ingår ej)

Innehåller:

  • Bruder Claas Lexion 780 Terra Trac skördetröska

Detaljer:

  • Mått: ca. 60 x 47 x 23 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell02119
EAN4001702021191
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.