Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Claas Lexion 780 Terra Trac skördetröska 02119

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 884:-
I lager
SKU
3198
   

Gillar du tuffa maskiner och jordbruk? Då är denna skördetröska något för dig! Detta är en häftig skördetröska från Bruder, i Claas-modell. Maskinen är verklighetstrogen, otroligt detaljerad och den har många rörliga delar och funktioner, inklusive styrbar ratt och öppningsbara dörrar - precis som i verkligheten.

Detta är en perfekt leksak för barn eller ett riktigt stiligt samlarobjekt för den vuxne jordbruksentusiasten.

  • Rekommenderad ålder: Från 4 år
  • Mått: L60 x B47 x H23,5 cm
  • Skala: 1:16
Mer information
Modell02119
EAN4001702021191
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.