Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Mack UPS med truck - 02828

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 794:-
I lager
SKU
01182-183
   

Mack UPS med gaffeltruck levereras med de klassiska funktionerna och den ursprungliga designen från UPS. Med en realistisk hytt, dörröppningar, infällbara backspeglar så är det här en funktionell lastbil. Lastning och lossning sker via dörrarna längst bak. Gaffeltrucken kan släppas ut från lastbilens flak och användas till lastning.

Detaljer:

  • Skala: 1:16
  • Mått: 77 x 18,5 x 16,5 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02828
EAN4001702028282
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.