Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Land Rover Defender med släpvagn - JCB mikrogrävmaskin och figur

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 575:-
I lager
SKU
3224
   

Med den här uppsättningen kan du lösa alla transportuppgifter i ojämn terräng och samtidigt de bygguppdrag som måste göras. Land Rovern är mycket detaljerad, även den upphöjda konstruktionsplattan på motorhuven och dess många fullt fungerande funktioner liknar originalet. Bakdörren och sidodörrarna kan öppnas och baksätena kan tas bort. Släpvagnen har baklucka och profilerade däck. På släpet finns en JCB -mikrogrävare från Bruder Bworld-serien med ett roterande chassi.

Innehåll:

  • 1 Land Rover
  • 1 släpvagn
  • 1 grävmaskin och 1 byggnadsarbetare från Bworld.

Detaljer:

  • Alla figurer i Bworld-serien passar perfekt i uppsättningen.
  • Storlek: 60,8 x 16,6 x 15,3 cm.
  • Skala: 1:16.
  • Rekommenderad ålder 4 år. +

Tuffa leksaker i massiv plast från den tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och verklighetstrogna mönster.

Mer information
Modell02593
EAN4001702025939
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.