Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Mini Blue - sparkcykel med tre hjul

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 686:-
Medlemspris 575:-
I lager
SKU
03192-202
   

Mini Micro har flera gånger utsetts till "Toy of the Year" av både barn och föräldrar! Denna sparkcykel uppmuntrar inte bara till rörelse och motion utan hjälper också till att träna upp barnets balans, koordination och motorik. Den har utformats särskilt för småbarn och förskolebarn, i samarbete med Schweiziska ingenjörer.

Styret kommer med ett T-handtag som garanterar ett säkert, stadigt grepp och har ett säkerhetslås vilket gör att endast föräldrar kan ta loss det. Detta underlättar vid för förvaring. Mini Micros unika "lean and-steer”- mekanism är patenterad och däcket har förstärkt med glasfiber.

Den låga vikten, mjuka plasten och dess rundade kanter gör sparkcykeln enkel för små barn att hantera och bidrar till att förebygga skador. Bromsen har en inbyggd stålfjäder, som fördelar värme och säkerställer god bromseffekt.

Detaljer:

  • Styrs med hjälp av "lean and-steer”- mekanismen
  • Styrets höjd: 67 cm
  • Vikt: 1,9 kg
  • Hjuldiameter: 120/85 mm
  • Max. vikt på förare: 20 kg
  • Färg: blå
  • Rek.ålder: från 2-5 år
Mer information
ModellMM0001
EAN7640108560995
VarumärkeMicro
Se video
https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=RlFwSaQXtTk
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.