Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Mini Green - sparkcykel med 3 hjul

Micro - den ursprungliga sparkcykeln för barn och vuxna

Sparkcyklar från Micro är inte bara roliga leksaker för barn och vuxna, utan de fungerar också utmärkt som transportmedel. Micro är den ursprungliga sparkcykeln som passar barn som lär sig att sparka och cykla, men också ungdomar och vuxna som tar sig mellan kollektivtrafiken till skola och jobb. Sparkcyklar är det perfekta pendlingstillbehöret som effektiviserar vardagen samt bidrar positivt på utvecklingen av motorik och balans.

Vårt lågpris: 686:-
I lager
SKU
03192-204
   

Mini Micro har flera gånger utsetts till "Toy of the Year" av både barn och föräldrar! Denna sparkcykel uppmuntrar inte bara till rörelse och motion utan hjälper även till med att träna upp barnets balans, koordination och motorik. Den har utformats särskilt för småbarn och förskolebarn, i samarbete med Schweiziska ingenjörer.

Styret kommer med ett T-handtag som garanterar ett säkert, stadigt grepp och har ett säkerhetslås vilket gör att endast föräldrar kan ta loss det. Detta underlättar vid för förvaring. Mini Micros unika "lean and-steer"- mekanism är patenterad och däcken har förstärkts med glasfiber.

Den låga vikten, mjuka plasten och dess rundade kanter gör sparkcykeln enkel för små barn att hantera och bidrar till att förebygga skador. Bromsen har en inbyggd stålfjäder, som fördelar värme och säkerställer god bromseffekt.

Detaljer:

  • Styrs med hjälp av "lean and-steer"- mekanismen
  • Styrets höjd: 67 cm
  • Vikt: 1,9 kg
  • Hjuldiameter: 120/85 mm
  • Max. belastning: 20 kg
  • Färg: grön
  • Rek.ålder: från 2-5 år
Mer information
ModellMM0007
EAN7640108561879
VarumärkeMicro
Se video
https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=RlFwSaQXtTk
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.