Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Mini Deluxe Blue - sparkcykel med 3 hjul - 2-5 år - tål upp till 50 kg

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 898:-
I lager
SKU
08202-5
   

Mini Micro Deluxe Blue uppmuntrar inte bara till rörelse och motion, utan tränar också barnen i balans, koordination och motorik. Den blev speciellt utvecklad för småbarn och skolaspiranter, i samarbete med Schweiziska ingenjörer. T-tube handtaget säkrar tryggt och bra grepp och har ett säkerhetslås så att bara föräldrar kan ta bort styret, när det väl behövs vid lagring.

Mini Micros unika ”lean-and-steer” mekanism är patenterat och ytan på cykeln är extra förstärkt med glasfiber. Den mjuka plasten och de avrundade kanterna gör den enklare att hantera och bidrar till att undgå skador. Bromsen har en inbyggd stålfjäder som fördelar värmen och säkrar god bromsverkan.

Deluxe-versionen skiljer sig ifrån de andra versionerna med förstärkt konstruktioner som tål 50 kg, justerbart styre, gummiplatta och coolare färger.

Detaljer:

  • Justerbart styre i höjd (49-68 cm)
  • Styrs med hjälp av viktöverföring
  • Vikt: 1,9 kg
  • Max vikt förare: 50 kg
  • Hjulstorlek: 120/85
  • Rek ålder: 2-5 år
Mer information
ModellMMD006
EAN7640108560339
VarumärkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.