Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Ideas 21318 Trädkoja

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 197:-
I lager
SKU
10192-17
   

Bygg, visa upp och lek med det detaljrika LEGO® Ideas leksetet 21318 Trädkoja med 3 036 delar.

En komplex modell för erfarna LEGO byggare som hela familjen kommer att älska att leka med. Den innehåller en landskapsplatta och 3 LEGO trädstugor – sovrum, badrum och barnrum. Trädet har utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv – dessa och andra växtdelar på basplattan är tillverkade av hållbar, växtbaserad polyetenplast – och trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst. Modellen är fullpackad med lekinspirerande funktioner, som ett byggbart picknickbord med sittplatser, gunga, brasa, skattkarta och en dold ädelsten för att iscensätta en skattjakt, samt en upphissbar kran på sovrumsstugans balkong.

Den här unika, kreativa leksaken är perfekt som födelsedagspresent och innehåller minifigurerna mamma, pappa och barn, plus en fågelfigur, för att återskapa roliga familjescener. Innehåller också en broschyr med bygginstruktioner och fakta om LEGO Ideas setets skapare och LEGO designer.

 • Detta LEGO® Ideas set innehåller 4 minifigurer, mamma, pappa och 2 barn, plus en fågelfigur.
 • Den här utmanande byggleksaken innehåller 3 036 delar och har en landskapsplatta, ett träd med utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv, plus en LEGO® trädkoja med 3 stugor – sovrum, badrum och barnrum.
 • Trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst och lek.
 • Landskapsplattan har ett byggbart picknickbord med 4 sittplatser för minifigurer och olika delar för att skapa en picknick, plus en byggbar bäck, gunga (som hänger från trädet), brasa, dold ädelsten, växter och buskar och en stege som leder till stugorna.
 • Lövverket innehåller över 180 botaniska delar som är tillverkade av växtbaserad polyetenplast av miljövänligt odlade sockerrör. Andra växtdelar runt trädet är också tillverkade av denna växtbaserade plast. Det här är den första milstolpen i LEGO® Koncernens ambitiösa åtagande att tillverka produkter av hållbara material före år 2030.
 • Sovrumsstugan innehåller en byggbar säng och olika tillbehör, som en gömd sax (som referens till skaparens jobb som frisör), flaskskepp, kompass och klocka, plus en balkong med en handmanövrerad, upphissbar kran som kan lyfta saker till stugan.
 • Badrummet har ett byggbart badkar, toalett och handfat.
 • Barnrummet har våningssängar och olika tillbehör, som en bok och en skattkarta.
 • Denna kreativa LEGO® Ideas leksaken innehåller en broschyr med bygginstruktioner och fakta om skaparen och LEGO designern.

Detaljer:

 • Antal delar: 3036.
 • Modellen är 37 cm hög, 27 cm bred och 24 cm djup.
 • Rek.ålder: från 16 år.
Mer information
Modell21318
EAN5702016554205
VarumärkeLEGO
LEGO Ideas 21318 Trädkoja - växter och blad av växtbaserad plast

LEGO-växter

Växter och blad av växtbaserad plast.

LEGO Ideas Trädkoja med 4 minifigurer, mamma, pappa och 2 barn

Variera löven utifrån årstid

Välj mellan sommargröna växter eller höstfärgade löv.

LEGO Trädkoja med 3 LEGO trädstugor – sovrum, badrum och barnrum

Landskap

Bygg ett vackert landskap med picknickbord, en gunga och en lägereld.

LEGO Ideas 21318 Trädkoja med 3 036 delar

Kran

Hissa upp de sakerna du behöver från sovrumsbalkongen.

Trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst och lek

Detaljerade kojor

Ta av taken för att leka!

byggbar säng i sovrumsstugan i LEGO Ideas Trädkoja

Roliga tillbehör

Kojorna är fulla av roliga detaljer som bidrar till fantasifull lek.

LEGO Ideas Trehytte
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.