Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ideas 21318 Trädkoja

Alltid billigt!

 • Prismatch
 • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 1 982:- kr
I lager
SKU
10192-17
   

Bygg, visa upp och lek med det detaljrika LEGO® Ideas leksetet 21318 Trädkoja med 3 036 delar. En komplex modell för erfarna LEGO byggare som hela familjen kommer att älska att leka med. Den innehåller en landskapsplatta och 3 LEGO trädstugor – sovrum, badrum och barnrum. Trädet har utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv – dessa och andra växtdelar på basplattan är tillverkade av hållbar, växtbaserad polyetenplast – och trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst. Modellen är fullpackad med lekinspirerande funktioner, som ett byggbart picknickbord med sittplatser, gunga, brasa, skattkarta och en dold ädelsten för att iscensätta en skattjakt, samt en upphissbar kran på sovrumsstugans balkong.

Den här unika, kreativa leksaken är perfekt som födelsedagspresent och innehåller minifigurerna mamma, pappa och barn, plus en fågelfigur, för att återskapa roliga familjescener. Innehåller också en broschyr med bygginstruktioner och fakta om LEGO Ideas setets skapare och LEGO designer.

 • Detta LEGO® Ideas set innehåller 4 minifigurer, mamma, pappa och 2 barn, plus en fågelfigur.
 • Den här utmanande byggleksaken innehåller 3 036 delar och har en landskapsplatta, ett träd med utbytbara gröna sommarlöv och gula och bruna höstlöv, plus en LEGO® trädkoja med 3 stugor – sovrum, badrum och barnrum.
 • Trädtoppen och taken på stugorna är avtagbara för enkel åtkomst och lek.
 • Landskapsplattan har ett byggbart picknickbord med 4 sittplatser för minifigurer och olika delar för att skapa en picknick, plus en byggbar bäck, gunga (som hänger från trädet), brasa, dold ädelsten, växter och buskar och en stege som leder till stugorna.
 • Lövverket innehåller över 180 botaniska delar som är tillverkade av växtbaserad polyetenplast av miljövänligt odlade sockerrör. Andra växtdelar runt trädet är också tillverkade av denna växtbaserade plast. Det här är den första milstolpen i LEGO® Koncernens ambitiösa åtagande att tillverka produkter av hållbara material före år 2030.
 • Sovrumsstugan innehåller en byggbar säng och olika tillbehör, som en gömd sax (som referens till skaparens jobb som frisör), flaskskepp, kompass och klocka, plus en balkong med en handmanövrerad, upphissbar kran som kan lyfta saker till stugan.
 • Badrummet har ett byggbart badkar, toalett och handfat.
 • Barnrummet har våningssängar och olika tillbehör, som en bok och en skattkarta.
 • Denna kreativa LEGO® Ideas leksaken innehåller en broschyr med bygginstruktioner och fakta om skaparen och LEGO designern.

Detaljer:

 • Antal delar: 3036.
 • Modellen är 37 cm hög, 27 cm bred och 24 cm djup.
 • Rek.ålder: från 16 år.
Mer information
Model21318
EAN5702016554205
VarumärkeLEGO
Ålder12, 13+

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

LEGO Ideas 21318 Trehytte

LEGO planter

Planter og blader laget av plantebasert plast.

Endre sett med blader

Velg mellom sommergrønne blader eller høstblader.

Landskap

Bygg et vakkert landskap med et picnicbord, en huske og et bål.

Heisekran

Heis opp tingene du trenger fra soveromsbalkongen.

Detaljerte hytter

Ta av hyttetakene for å leke!

Morsomt tilbehør

Hyttene er fulle av flotte detaljer som inviterer til rollespill.

LEGO Ideas Trehytte
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.