Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO Ideas 21335 Motordriven fyr

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 631:-
I lager
SKU
11227-3
   

Låt din kreativitet stråla när du bygger modellen LEGO® Ideas Motordriven fyr (21335). Setet har ett fyrtorn med en motordriven roterande lampa och specialdesignad Fresnel-lins, plus en stuga med en glödande eldstad. Det är enkelt att komma in i både stugan och tornet så att du kan se den underbart detaljerade interiören, och de står på en klossbyggd klippa med trappor ner till piren och en grotta med en piratskatt. Minifigurer i form av en fyrvaktare och en sjöman plus en byggbar eka och en mås- och en kattfigur gör scenen ännu vackrare.

Unik byggupplevelse

Denna klassiska LEGO uppvisningsmodell är en perfekt present till dig själv eller till andra hängivna LEGO byggare. Setet har steg-för-steg-instruktioner som guidar dig genom den uppslukande byggupplevelsen.

Byggsats för vuxna

Välkommen till din zon. Utforska LEGO set för vuxna, en noggrant utvald samling modeller av högsta kvalitet. Här finns ett meditativt, handgripligt byggprojekt för dig, oavsett vad du gillar.

 • Uppvisningsmodell av en Motordriven fyr (21335) – Lys upp din kreativitet med denna otroligt detaljerade, byggbara fyr på klippor, med en pir och trappor, en grotta och en fyrvaktarstuga.
 • 2 LEGO® minifigurer och 2 figurer – Innehåller en fyrvaktare och en sjöman med en byggbar eka plus en katt och en mås för att väcka scenen till liv.
 • Roterande lampa med en Fresnel-lins – En batterilåda (6380609), en medelstor motor (6290183) och en kabel med lampor (6238858) driver fyrtornets roterande lampa och stugans glödande eldstad.
 • Njut av detaljerna – Ta loss delarna på fyrtornets baksida för att se trapporna som går hela vägen upp, lyft av stugans tak för att se den detaljerade interiören och upptäck en skattkista i grottan.
 • Presentidé för vuxna – Ge detta set med 2 065 delar till dig själv eller som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till någon som älskar arkitektur, fyrar eller att bygga klassiska LEGO® uppvisningsmodeller.
 • Byggbar konst att visa upp i ditt hem – Denna fungerande modell av en fyr är 54 cm hög, 25 cm bred och 25 cm djup.
 • Steg-för-steg-guide – Innehåller ett illustrerat häfte med information om setets fandesigner och LEGO® designer, plus illustrerade instruktioner som guidar dig genom den uppslukande, handgripliga byggupplevelsen.
 • Utvalt av LEGO® fansen – Denna byggmodell för vuxna är ett av många olika LEGO® Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av LEGO fans och tillverkats av LEGO Koncernen.
 • Testad kvalitet – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • Säkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 2065
 • Ålder: från 18 år
Mer information
Modell21335
EAN5702017189925
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.