KidzLabs 3-i-1 mini solcellsrobot - experimentsats från 8 år

-67%

KidzLabs - pedagogiska leksaker med vetenskapliga experiment och lättmonterade, motoriserade experiment- och byggsatser för barn

KidzLabs har roliga, lärorika vetenskapspaket och experiment som inspirerar barn och unga att ställa frågor och undersöka det de undrar över. Seten från KidzLabs är baserade på STEM-principerna från astronomi, biologi, kemi, optik, magnetism och mycket mer.

KidsRobotix serien innehåller ett antal byggsatser som är lätta att montera, där barn kan skapa motoriserade, mekaniska leksaker, samtidigt som de lär sig grundprinciperna för mekanik och robotar. Uppsättningarna visar barnen hur enkla motorer kan användas för att skapa en mängd olika effekter. Experimentseten har sin unika design och olika funktioner som lär barnen mekaniska underverk. KidzRobotix utvecklar barns STEM-färdigheter!

Kampanjpris 85:-
Vårt lågpris: 260:-
67%
Du sparar: 175:-
Tillfälligt slut
SKU
05216-6

Skapa din egen mini solcellrobot med den här experimentella uppsättningen från KidzLab. En solcellsdriven, kompakt och multifunktionell robot som funkar på tre olika sätt - den kan klättra på rep, gå som en robot eller köra racersnabbt! Et roligt och spännande STEAM-sett för barn från 8 år och uppåt.

Innehåll:

  • 1 KidzLab experimentsats - 3i1 soldriven minirobot

Detaljer:

  • Mått förpackning: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: från 8 år

STEAM experimentella kit är pedagogiska uppsättningar som inkluderar vetenskap, teknik och teknik, konst och matematik.

Mer information
Modell270540
EAN7317442705404
VarumärkeKidzLabs
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.