Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

KidzLabs Hydraulisk gripklo - Experimentsats från 5 år

KidzLabs - pedagogiska leksaker med vetenskapliga experiment och lättmonterade, motoriserade experiment- och byggsatser för barn

KidzLabs har roliga, lärorika vetenskapspaket och experiment som inspirerar barn och unga att ställa frågor och undersöka det de undrar över. Seten från KidzLabs är baserade på STEM-principerna från astronomi, biologi, kemi, optik, magnetism och mycket mer.

KidsRobotix serien innehåller ett antal byggsatser som är lätta att montera, där barn kan skapa motoriserade, mekaniska leksaker, samtidigt som de lär sig grundprinciperna för mekanik och robotar. Uppsättningarna visar barnen hur enkla motorer kan användas för att skapa en mängd olika effekter. Experimentseten har sin unika design och olika funktioner som lär barnen mekaniska underverk. KidzRobotix utvecklar barns STEM-färdigheter!

Vårt lågpris: 190:-
I lager
SKU
05216-5
   

Denna robotarm från KidzLab har en klo som kan greppa, lyfta och flytta saker - helt utan kraft! Låt barn från 5 års ålder experimentera med hydraulik medan de har skoj med att ta tag i föremål och flytta runt dem.

Innehåller:

  • 1 KidzLab-experimentuppsättning - Gripklo

Detaljer:

  • Mått förpackning: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: från 8 år

STEAM experimentella kit är pedagogiska uppsättningar som inkluderar vetenskap, teknik och teknik, konst och matematik.

Mer information
Modell270536
EAN7317442705367
VarumärkeKidzLabs
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.