Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

KidzRobotix Robothuvud med motor - Experimentsats från 8 år

-67%

KidzLabs - pedagogiska leksaker med vetenskapliga experiment och lättmonterade, motoriserade experiment- och byggsatser för barn

KidzLabs har roliga, lärorika vetenskapspaket och experiment som inspirerar barn och unga att ställa frågor och undersöka det de undrar över. Seten från KidzLabs är baserade på STEM-principerna från astronomi, biologi, kemi, optik, magnetism och mycket mer.

KidsRobotix serien innehåller ett antal byggsatser som är lätta att montera, där barn kan skapa motoriserade, mekaniska leksaker, samtidigt som de lär sig grundprinciperna för mekanik och robotar. Uppsättningarna visar barnen hur enkla motorer kan användas för att skapa en mängd olika effekter. Experimentseten har sin unika design och olika funktioner som lär barnen mekaniska underverk. KidzRobotix utvecklar barns STEM-färdigheter!

Kampanjpris 65:- Vårt lågpris: 197:-
67%
Du sparar: 132:-
I lager
SKU
03192-200
   

Se upp! En smart mekanism får robotens ögon att röra på sig från sida till sida och dess mun öppnas och stängs. En STEAM-baserad experimentuppsättning för barn från 8 år och uppåt.

Innehåll:

  • KidzRobotix experimentuppsättning - Robothuvud med motor

Detaljer:

  • Mått låda: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: från 8 år

STEAM experimentella kit är pedagogiska uppsättningar som inkluderar vetenskap, teknik och teknik, konst och matematik.

Mer information
Modell270532
EAN7317442705329
VarumärkeKidzLabs
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.