Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

KidzRobotix Robotarm - Experimentsats från 8 år

KidzLabs - pedagogiska leksaker med vetenskapliga experiment och lättmonterade, motoriserade experiment- och byggsatser för barn

KidzLabs har roliga, lärorika vetenskapspaket och experiment som inspirerar barn och unga att ställa frågor och undersöka det de undrar över. Seten från KidzLabs är baserade på STEM-principerna från astronomi, biologi, kemi, optik, magnetism och mycket mer.

KidsRobotix serien innehåller ett antal byggsatser som är lätta att montera, där barn kan skapa motoriserade, mekaniska leksaker, samtidigt som de lär sig grundprinciperna för mekanik och robotar. Uppsättningarna visar barnen hur enkla motorer kan användas för att skapa en mängd olika effekter. Experimentseten har sin unika design och olika funktioner som lär barnen mekaniska underverk. KidzRobotix utvecklar barns STEM-färdigheter!

Vårt lågpris: 190:-
I lager
SKU
05216-3
   

Den här fantastiska robotarmen rör sig upp och ner och öppnar och stänger greppklon. Montera robotarmen och tryck sedan på knapparna för att ta tag i, lyfta på och släppa saker. Roligt och lärorikt STEAM-set för barn från 8 år och uppåt.

Innehåll:

  • 1 KidzRobotix experimentuppsättning - Robotarm

Detaljer:

  • Mått låda: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: Från 8 år

STEAM experimentella kit är pedagogiska uppsättningar som inkluderar vetenskap, teknik och teknik, konst och matematik.

Mer information
Modell270533
EAN7317442705336
VarumärkeKidzLabs
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.