Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hot Wheels City Ultimate Octo Car Wash - biltvätt med 1 färgskiftande bil

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

Vårt lågpris: 843:-
Tillfälligt slut
SKU
08218-06

Hot Wheels Octo Biltvätt är fylld med roliga funktioner och levereras tillsammans med en bil som också har flera överraskningar som lurar runt hörnet. Den färgförändrande bilen kommer med en grön beläggning för att starta äventyret i biltvätten. Fyll den första vattentanken med varmt vatten och kör upp bilen i hissen och släpp den sedan i vattentanken för att se hur bilen förvandlas. Kör sedan bilen genom loopen och låt den torka på resan innan den sista tvätten. Fyll bläckfiskens huvud med kallt vatten och spraya bilen med bläckfiskens tentaklar för att avslöja nästa omvandling. Sätt bilen i varmt vatten för att växla tillbaka till bilens huvudfärg, och kör bilen genom biltvätten och upprepa igen och igen för att se den växla mellan de två färgerna.

Hot Wheels biltvätt kommer att underhålla barnen i många timmar och de kommer att älska att se förändringarna. Setet är lätt att packa ihop och kan fällas på mitten för enkel förvaring. Leksetet har två separata vattentankar, en ramp, en loop och en spiral för extra action. När bilen körs runt banan kommer överflödigt vatten att rinna ner i dräneringskopparna så att leken förblir rolig men utan massa spill. Biltvätten kan också anslutas till andra Hot Wheels-set för att skapa större banor och mer lek.

Innehåller:

  • Hot Wheels City Ultimate Octo Biltvätt
  • 1 bil som byter färg
  • 2 vattentankar

Detaljer:

  • Mått: 120 cm (L)
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellGTT96
EAN887961920918
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.