Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels City Downtown Parkeringshus lekset med 1 Hot Wheels diecast leksaksbil

-36%

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

36%
Kampanjpris 125:- 196:- Du sparar: 71,-
I lager
SKU
11226-32
   

Varje stad behöver ett garage, men för att vara cool nog att vara ett Hot Wheels City-garage behöver den otroliga funktioner som en genomskinlig avfartsramp, bilhiss och flyttbara grindar! Detta lekset har fyra våningar för att parkera dina leksaksbilar, och varje våning är ansluten till den genomskinliga utgångsrännan som leder bilarna till nya äventyr.

Detta lekset kan anslutas till andra Hot Wheels®-set (säljs separat) via flera anslutningspunkter och levereras med ett Hot Wheels-fordon för rolig och kreativ lek direkt ur paketet.

Innehåller:

  • Hot Wheels City garage
  • Hot Wheels leksakbil

Detaljer:

  • Mått förpackning: ca. 17 x 17 x 20 cm
  • Skala bil: 1:64
  • Ålder: från 4 år

Obs: Den kommer med en metallbil, kan skilja sig från bilderna. Andra Hot Wheels-bilar i skala 1:64 säljs separat.

Mer information
ModellHDR28
EAN887961639902
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.