Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels City Scorpion Flex Attack bilbana med 1 Hot Wheels bil

-37%

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels kommer med olika funktioner och spännande detaljer som tar lekstunden till nästa nivå. Hot Wheels kommer i regnbågens alla färger och i många olika storlekar, det finns något för alla smaker. Unga och gamla bilentusiaster kan samla på bilar, lekset och andra tillbehör från Hot Wheels.

37%
Kampanjpris 186:- 293:- Du sparar: 107,-
I lager
SKU
01232-13
   

Skorpionen Sven har klorna djupt inne på polisstationen, och han är sugen på mer! Svansspåret sträcker sig hela 76 cm, och barn kan släppa sina bilar nerför gravitationsfallet för att få dem att rusa genom en av de två flyktvägarna som går genom polisstationen.

Detta set innehåller också ett Hot Wheels-fordon, och setet kan kopplas ihop med andra Hot Wheels bilbanor och medicinska set (säljs separat) för att skapa längre och större äventyr.

Skorpionen Sven har sina kläder djupt inne på polisstationen, och han är sugen på mer! Svansspåret sträcker sig hela 76 cm och barn kan släppa sina bilar nerför gravitationsfallet för att få dem att rusa genom en av de två flyktvägarna som går genom polisstationen.

Detta set kommer också med ett Hot Wheels-fordon, och det kan kopplas ihop med andra Hot Wheels-bilbanor och lekset för att skapa längre och större äventyr.

Innehåller:

  • Hot Wheels Scorpio Sven bilbana
  • Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mått: 83 x 18 x 14 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellHDR32
EAN194735030163
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.