Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hot Wheels Leksaksbilar i metall - 20-pack

Hot Wheel tillverkar leksaksbilar, bilbanor och parkeringshus - är du redo för fartfylld action?

Leksaksbilar, stuntbilar, bilbanor och garage från Hot Wheels med en mängd spännande funktioner, olika detaljer, böjda banor, bilar med nästan magiska förmågor - lägg tillrätta för fartfyllda äventyr i barnrummet med häftiga bilbanor. Bilarna från Hot Wheels finns i alla färger, storlekar och med olika funktioner som gör lekstunden ännu mer spännande. Utnyttja det enorma utbudet av bilar, banor, garage, lekset och tillbehör och bjud in vänner och familj för fartfylld lek. Antar du utmaningen?

Vårt lågpris: 396:-
I lager
SKU
06206-1
   

Utöka samlingen med Hot Wheels bilar med detta 20-pack som innehåller leksaksbilar i alla möjliga färger och utföranden! Perfekt startpaket för unga bilfantaster som vill börja samla - eller för att komplettera de coola bilbanorna från Hot Wheels. Vilka bilar man får blir en överraskning, bilderna är endast för illustration.

Innehåller:

  • 20 Hot Wheels bilar

Detaljer:

  • Skala bilar: 1:64
  • Material: metall och plast
  • Ålder: från 3 år

OBS! Vilka bilar man får blir en överraskning, och kan variera från bilderna.

Mer information
ModellH7045
EAN027084257373
VarumärkeHot Wheels
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.