Hama Maxi hink med pärlor och pärlplattor - 3000 pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 477:-
I lager
SKU
03202-38
   

Hama Maxi är speciellt utvecklade för småbarn, och Maxi rörpärlor är lite större än vanliga pärlor så att de passar bra in i barnets hand.

Hama Maxi box med pärlor och pärlplattor innehåller pärlor, pärlplattor, instruktioner och strykpapper så att du har det behöver för att komma igång med pärlandet.

Innehåll:

  • Ca 3000 Hama Maxi rörpärlor
  • 3 pärlplattor - fyrkant, rund och stjärna
  • Instruktioner
  • Motivark
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell3-8804
EAN028178088040
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.