Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hama Midi 30 000 pärlor i box - färgmix 68

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 302:-
I lager
SKU
24356
   

Ca. 30 000 färgglada Hama Midi-pärlor i över 20 olika spännande färger finns i denna enorma pärlhink. Oavsett om du är ny på pärlor eller behöver påfyllning av dina favoritpärlor, är färgmix 68 perfekt för dig som vill ha så många färger som möjligt på en gång. Pärlorna passar alla Hama Midi pärlplattor (köps separat).

Innehåller:

  • Pärlhink med handtag
  • 30 000 Midi-pärlor

Detaljer:

  • Färgblandning 68 - över 20 färger
  • Passar Hama Midi pärlplattor
  • Rek ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Pärlplattor ingår ej.

Mer information
Modell208-68
EAN028178208684
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.