Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hama Midi 30 000 pärlor i hink - färgmix 51 neon

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 302:-
I lager
SKU
4020
   

Hama Midi pärlhink i färgblandning 51 innehåller ca. 30 000 Midi-pärlor i coola neonfärger. Dessa färger är perfekta för dig som gillar skarpa och klara färger, och det är lika trevligt att använda dessa separata eller mixa med andra typer av färger. Denna hink erbjuder massvis med timmar av pärlmys och passar alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Ca 30 000 Midi -pärlor

Detaljer:

  • Färgblandning 51 - neonfärger
  • Rek ålder: från 5 år
  • Passar Hama Midi pärlplatta

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som gör att de kan vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell208-51
EAN028178208516
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.