Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Rockalots - interaktiv musikalisk valpgosedjur som går och spelar musik - 25 cm

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 355:-
I lager
SKU
02226-130
   

Den interaktiva och musikaliska Rockalots-valpen från FurReal är oemotståndligt söt och fantastiskt cool. Detta husdjur rockar lika hårt som barnet. Ta med den på en resa och hör valpen spela sina 3 roliga låtar, går du snabbare så spelas sångerna snabbare. Gå långsammare och tempot på låtarna kommer att lugna ner sig.

Rockhunden kommer med en gitarrformad borste så att du kan ta hand om den mjuka pälsen och hjärtformade solglasögon. När du går på promenad rör sig Rockalots med bubbelhuvudrörelse och glada valpljud, förutom sina rocktoner. Ta en promenad runt huset och föreställ dig att du står på en scen!

Innehåller:

  • FurReal valp
  • Koppel
  • Solglasögon
  • Hårkam
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått förpackning: ca. 25 x 28 x 13 cm
  • Batterikrav: 3-knappsbatterier (ingår)
  • Ålder: från 4 år

Obs: Kopplet kommer i 3 delar som måste monteras.

Mer information
ModellF3507
EAN5010993931811
VarumärkeFurReal

Tillbehör

Den interaktiva valpen levereras med 2 tillbehör och koppel.

3 låtar

Rockalots spelar rolig musik i takt med promenadens tempo.

Fixa och ordna

Ta hand om hundens mjuka päls med den gitarrformade borsten.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.