Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

FurReal Poopalots Lil Wags - grå katt

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
05206-150
   

FurReal Poopalots Lil Wags är en grå katt som älskar att gå på promenader med dig! Den lilla katten levereras med halband, koppel och godbitar - så allt du behöver göra att börja gå. Mata den med godbitar och tryck på svansen när katten måste göra från sig. Kom ihåg att plocka upp avföringen med hjälp av den medföljande skopan innan ni fortsätter ert äventyr.

Innehåll:

  • FurReal Poopalots katt
  • Halsband som kan kopplas ihop med andra Furreal Friends Wag
  • Skopa
  • Godbitar
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellE8952
EAN5010993655755
VarumärkeFurReal
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.