Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Peealots katt som kissar - grå

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Vårt lågpris: 185:-
I lager
SKU
07206-23
   

Den söta lilla katten från Furreal är törstig. Som tur är levereras den med sin egna vattenflaska så att du kan ge den något att dricka. Efteråt kan ni gå på en promenad så att katten inte kissar inomhus. Sätt på det lila kopplet och ge er iväg på promenad.

Lyft på svansen för att få katten att kissa, så spännande!

Innehåll:

  • FurReal Peealot katt grå med lila detaljer
  • Koppel
  • Vattenflaska
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
ModellE8953
EAN5010993657971
VarumärkeFurReal
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.