Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

FurReal Mama Josie - interaktivt kängurugosedjur med 3 bebisar - med över 70 ljud och reaktioner

-24%

FurReal interaktiva gosedjur med verklighetstrogna ljud och rörelser - nästan som ett riktigt husdjur!

De interaktiva FurReal-gosedjuren från Hasbro är populära leksaker bland barn i olika åldrar. Låt dem upptäcka en värld full av interaktiva gosedjur som nästan upplevs som verkliga husdjur. Gosedjuren från FurReal kommer med funktioner såsom ljud och rörelser vilket bidrar till en fantastiskt spännande lekstund. Kanske finner barnet sin nya bästa vän bland alla de olika djursorterna i FurReals sortiment. Leksaksdjuren från FurReal hittar du bland våra bästsäljare, detta är interaktiva leksaker av hög kvalitet med mycket lekvärde!

Kampanjpris 587:- Vårt lågpris: 769:-
24%
Du sparar: 182:-
I lager
SKU
05206-156
   

Den interaktiva kängurumamman Josie från FurReal är helt bedårande, och det är även hennes tre medföljande ungar. Kängurumamman har över 70 ljud och reaktioner, och svarar bland annat på beröring.

Hör de kärleksfulla ljuden hon gör framför sina barn, och de roliga ljuden hon gör när du matar henne. Kängurun rör sig också över hela kroppen, vilket gör leken både realistisk och rolig.

  • Med 70+ ljud- och rörelsekombinationer
  • Svarar på beröring
  • 3 små bebisar ingår

Mama Josie är mamma till 3 kängurubebisar, varav en är en flickbaby och en annan är en pojkbaby. Det tredje och sista kängurubarnet är en rolig överraskning! Packa upp alla tre för att avslöja könet på den tredje bebisen, och låt nallen ta hand om sina söta små med dig! Tre barn kräver mycket energi att ta hand om, men Mamma Josie vet både hur man slappnar av och har roligt. När man hjälper och tar hand om de tre barnen gör hon en studsdans och spelar musik samtidigt med glädje. Vad ni än hittar på tillsammans så kommer hon garanterat att fånga ditt intresse!

Innehåller:

  • Interaktiv Mama Josie kängurugosedjur
  • 3 kängurubebisar
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ingår)
  • Ålder: från 4 år

 

 

Mer information
ModellE6724
EAN5010993697175
VarumärkeFurReal

Interaktivt gosedjur

Kangaroo Josie har över 70 kombinationer av ljud och rörelse.

Ät-ljud

Ge Josie en smoothie för söta matljud ... eller kanske en rap.

Kärleksfull mamma

Mamma Josie har 3 små bebisar som alla passar i fickan på hennes mage.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.