Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Linkimals Panda med 30+ sånger, fraser och ljus - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 326:-
I lager
SKU
02217-159
   

Den söta Linkimals-pandan från Fisher-Price är en mjuk vän som spädbarn och barn från 9 månader kan ta med sig var som helst. Pandan introducerar barnet för former, siffror, färger och mer med engagerande ljus, sånger och fraser. Låt barnet glädja sig åt orsak och verkan när de trycker på knappen på pandans mage för att aktivera den och få honom att börja skratta.

  • Introducerar barnet för siffror, bokstäver, färger och motsatser
  • Stimulerar sinnena med hjälp av ljus, ljud och lekfulla låtar
  • Känner igen andra Linkimals-vänner och skapar synkroniserad musik och show

Innehåll:

  • 1 Fisher-Price Linkimals Panda

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 9 mån.

OBS! Andra Linkimals-vänner säljs separat

Mer information
ModellGXD91
EAN887961954814
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.