Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price xylofon med hjul

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 237:-
I lager
SKU
06184-25
   

Fisher Price xylofon har 8 färgglada tangenter som uppmuntrar barn att vara kreativa och skapa musik. De olikfärgade tangenterna gör att musikstunden också kan bidra till att barnet lär sig att känna igen färgerna. Barnet kan utveckla sina musikaliska färdigheter och följa färgerna för att skapa en fin melodi. Plastklubban sitter fast i xylofonen med hjälp av ett snöre, och tack vare de fyra hjulen kan barnet dra med sig leksaken överallt. Med denna klassiska xylofon kommer barn att utforska och upptäcka en spännande värld av ljud och musik. Här kan man också lära sig de olika färgerna.

Innehåll:

  • Fisher Price xylofon med hjul
  • 8 unika toner

Detaljer:

  • Mått: 3 x 12 x 7 cm
  • Rek. ålder: från 18 månader

 

Mer information
ModellCMY09
EAN887961168075
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.