Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Laugh & Learn - smartklocka - svensk version

-39%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

39%
Kampanjpris 95:- Vårt lågpris: 156:- Du sparar: 61,-
I lager
SKU
02205-163
   

Låt barnen lära mer om färger och hälsningsfraser med den här interaktiva smartklockan från Fisher Price. Detta är den första smartklockan för din baby, och den ger en fin inkörning i vår teknologiska värld. När valpen på klockan ringer, är ditt barn redo att dansa, sjunga och lära om olika färger.

En rolig aktivitetsleksak till de allra minsta. Tryck på knapparna, klockan spelar musik, pratar eller gör ljud. Snurra på hjulet, tryck på knapparna eller skaka på klockan, och denna smartklocka håller ditt barn upptagen länge. Det är ju så mycket spännande!

Den har utseendet som en vanlig smartklocka och en skärm som lyser med olika ”appar” som kan tryckas på. Klockan är enkel för de minsta att greppa. Låt ditt barn träna sina motoriska färdigheter samt träna fantasin och lära nya sånger, ord och meningar. Superkul!

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (demobatterier medföljer)
  • Rek ålder: Från 6 månader.

Färdigheter:

  • Finmotorik
  • Fantasi
Mer information
ModellGMM46
EAN887961858297
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.