Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Fold and Go Portable Gym - babygym med havstema

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 428:-
I lager
SKU
09195-23
   

Detta babygym från Fisher-Price bidrar till fantastiska lekstunder och underhåller ditt barn med sina färgglada figurer, greppvänliga leksaker och spännande former. Detta är en aktivitetsleksak för bebisar som låter dem utveckla sina motoriska färdigheter från en tidig ålder. Leksakerna är enkla att ta loss och kan lekas med separat under bilresan, vagnpromenaden och liknande. Lekmattan är tillverkad i mjukt typ som är behagligt för bebisen att ligga på. Den kan även tvättas i maskin när det behövs.

Babygymmet är hopfällbart och passar perfekt för resor och utflykter. Den fälls snabbt och enkelt ihop och tar liten plats i bagaget. Fisher-Price Fold and Go Gym är designat för att få plats i skötväskan så att underhållningen aldrig är långt borta.

Detaljer:

  • Mått: L78 x B78 x H56 cm.
  • Rek.ålder: från 0 månader.

Fisher-Price tillverkar kvalitetsleksaker som främjar kreativitet och lärande hos bebisar, småbarn och lite äldre barn. Leksakerna från Fisher-Price bjuder på fantasifulla lekstunder och kreativt lärande.

Mer information
ModellFXC15
EAN887961687361
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.