Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

BS Skittles Jr. - bowling för de minsta - 6 käglor och 1 klot

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 363:-
I lager
SKU
08206-62
   

Introducera barnen för bowling med det här Skittles jr. setet. Bowling är en rolig aktivitet som sätter öga-handkoordinationen på prov. Låt barnet öva sig med att kasta klotet mot de 6 käglorna, och försöka välta allihop. Utmana vänner och syskon på turnering, och se vem som blir mästare.

Käglorna är gjorda av trä och har starka färger och påmålade roliga ansiktsuttryck.

Innehåll:

  • 6 x käglor
  • 1 x klot
  • 1 x påse i bomull

Detaljer:

  • Material: Trä
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA149
EAN8717775441496
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.