Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Tin-o-phone - Burk-telefon med snöre

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 101:-
I lager
SKU
08206-84
   

Hallå? Är det någon där? Burk-telefon är en klassiker som alltid är lika kul. De här burkarna är ihopsatt med ett snöre, och kan användas som två telefon-mottagare. Burkarna är målade himmelsblå, och har motiv av planeter och rymdskepp. Låt barnen använda fantasin och leva sig in i leken med denna retro-inspirerade telefon-leken. Kanske de kontaktar Jorden från en annan planet? ”Bip bip, Mars anropar Jorden, kan ni höra oss”

Innehåll:

  • 2 x burkar med snöre emellan

Detaljer:

  • Mått burk: 10 x 10 cm
  • Längd på snöre: 7 m
  • Material: Metall
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA361
EAN8717775443612
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.