Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Burkspel med djur - 6 burkar med djurmotiv

-50%

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Kampanjpris 85:- Vårt lågpris: 169:-
50%
Du sparar: 84:-
I lager
SKU
08206-85
   

Att kasta på metallburkar är och förblir en klassiker, och fungerar lika bra i trädgården som i barnkalaset. Samla ihop så många poäng som möjligt genom att kasta påsarna mot de färgglada burkarna. Klarar du att slå ner alla burkarna på en gång? Bukarna är färgglada med tal på ena sidan och söta djur på andra sidan.

Innehåll:

  • 6 x burkar
  • 3 x kastpåsar

Detaljer:

  • Mått: 6 x 6 x 10 cm
  • Material: Metall
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA362
EAN8717775443629
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.